PRISER

Alle oplyste priser er i danske kroner og ex. moms.

TILBUD OG ORDREBEKRÆFTELSE

Tilbud er gældende i 1 måned fra tilbudsdato. Ordrebekræftelse sendes til den oplyste mail.

TEGNINGER

Tegninger og design fra Nicoleg ApS er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke videregives til tredjepart. Kopiering/brug er ikke tilladt, uden samtykke fra Nicoleg ApS.

LEVERINGSBETINGELSER

Afhængig af produkt og ordrens nærmere omstændigheder sker levering hurtigst muligt efter købers modtagelse af ordrebekræftelse.

BETALINGBETINGELSER

Betalingsfristen er 14 dage netto for erhverv, kommuner 30 dage netto og private forudbetaling. Større sager faktureres løbende. Nicoleg ApS forbeholder sig ejendomsretten til produkterne, indtil hele købesummen er betalt.

REKLAMATION

Reklamation skal ske inden for 5 dage til nicoleg@nicoleg.dk

GARANTI

Legepladsprodukter fra Nicoleg ApS er produktansvarsforsikrede og overholder den europæiske standard DS/EN 1176. Der er 15 års garanti på Stålprodukter, 10 års garanti på Robinietræ, Egetræ, HPL, HPDE forårsaget af råd og svamp eller fabrikationsfejl, 5 års garanti på Lærketræ og Douglas forårsaget af råd og svamp eller fabrikationsfejl.

Garantien gælder ikke ved naturlig slitage, unormal brug, hærværk eller hvis produktet ikke vedligeholdes.

Der tages forbehold for trykfejl, produktændringer og prisstigninger.

forsidecolor
Handelsbetingelser Nicoleg ApS webshop – www.nicoleg.dk
SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Alle priser er angivet i DKK og er ekskl. moms. Moms og fragt tillægges i varekurven. Der tages forbehold for udsolgte varer.

BESTILLING

Der vil blive sendt en ordrebekræftelse samt faktura til den oplyste mail. Købet er først gældende, når I har modtaget ordrebekræftelsen.

LEVERING

Leveringstiden for lagervarer vil normalt være 2-4 hverdage. I de tilfælde, hvor varen ikke er på lager, kan leveringstiden dog være længere. I det tilfælde, vil I blive informeret om dette.

BETALINGBETINGELSER

Betalingsfristen er 14 dage netto for erhverv, kommuner 30 dage netto og private forudbetaling.

REKLAMATION OG RETURNERING

Ved fejl og mangler, skal I kontakte os straks efter at varen er modtaget på shop@nicoleg.dk, og oplyse ordrenummer samt en beskrivelse af fejl og mangler. Fra varens levering, er der 2 års reklamationsret og retten omfatter fabrikationsmangler og fejl. Returnering sker efter aftale.

FORTRYDELSESRET

Fortrydelsesretten er 14 dage, dog tages varer kun retur i original emballage og uden at varen har været taget i brug. Ved brug af fortrydelsesretten skal I kontakte os på shop@nicoleg.dk inden 14 dage og oplyse ordrenummer, inden varen sendes retur. Varen skal sendes retur. Returneringen sker på kundens regning og faktura eller ordre for købet skal vedlægges.

Varen returneres til:
Nicoleg ApS
Øbakkevej 18, port 6
2765 Smørum

FORBEHOLD

Nicoleg ApS webshop tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl og prisændringer.

Privatlivspolitik og dine data

For at kunne ekspedere en ordre, registrerer Nicoleg ApS webshop kundens navn, telefonnummer, adresse, cvr.nr samt mailadresse. I kan til hver en tid kontakte Nicoleg ApS webshop på shop@nicoleg.dk,  hvis I ønsker at få at vide, hvilke oplysninger der er registreret og eventuelt gøre indsigelse mod registreringen.

Webshoppen ejes og publiceres af:
Nicoleg..,-ApS
Klitmøllervej 49
2720 Vanløse
CVR: 38183796